Yritys

Terveyspiste Qi on perustettu vuonna 2006.

Toistaiseksi keskityn toiminnassani kaikenlaiseen kirjalliseen tuotantoon, hoitotyön jäädessä taka-alalle. Omien kirjojeni ohella kirjoitan myös lehtiartikkeleita ja kirja-arvosteluja. Lisäksi sanoitan ja sävellän lauluja.

Vuoden 2013 joulukuussa julkaistiin ensimmäinen kirjani 9 Ki –Astrologia eli Yhdeksän Tähden Astrologia. Elokuussa 2015 näki päivänvalon toinen kirjani, Elämää Kristallilapsen kanssa - viisi ensimmäistä vuotta. Toukokuun lopussa 2017, ilmestyi kolmas teokseni! Luontaisesti gluteenittomat reseptit! Kaikki reseptit ovat samalla maidottomia, soijattomia, maissittomia, kaurattomia, leivinjauheettomia... ja lisäaineettomia!
Työn alla ja suunnitelmissa on lisää kirjoja elämän eri alueilta.

Minulla on useampia ammatteja. Yksi niistä on fengshui-konsultti. Mitäkö fengshui on? Itse ajattelen sen niin, että akupunktion tasapainottaessa ja hoitaessa ihmisen energioita, vanha itämainen fengshuioppi energioista tekee saman ihmisen kodille, pihalle tai työympäristölle. Kun mennään syvemmälle fengshuin maailmaan, voidaan mukaan liittää kiinalainen astrologia. Sitä voidaan toki tarkastella myös erillisenä kokonaisuutena. Mikäli astrologiaa tarkastellaan suhteessa lähiympäristöön, selviää luonteen lisäksi, mitä kukin ihminen tarvitsee ympärilleen ja missä määrin, voidakseen mahdollisimman hyvin (esim. mitä materiaaleja, värejä, esineitä, kasveja, hiljaisuutta vai enemmän toimintaa).

Olen myös sisätautikirurginen ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Näiden lisäksi minulla on pohjalla vielä mielenterveyshoitajan tutkinto. Halusin itselleni mahdollisimman monipuolisen hoitoalan koulutuksen, joten suoritin vielä perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion tutkinnon, opettajanani Esa Hallamäki. Olen myös Reiki Master (Mikao Usuin mukaan).

Hoitoalan työkokemukseni kattaa monipuolisesti sisätautikirurgista sairaanhoitoa, paljon psykiatriaa sekä viitisen vuotta sosiaalipuolta lastenkodin sairaanhoitajana. Suomen lisäksi olen työskennellyt sairaanhoitajana USA:ssa ja Ruotsissa. Tein myös useamman vuoden ajan yritykseni puitteissa perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaisia akupunktiohoitoja.
Tämä kaikki varmastikin näkyy sekä kirjoissani että kaikessa muussakin kirjallisessa tuotannossani.

Valoa ja iloa kaikille toivottaen
Kirsi

Kaikki oikeudet pidätetään , All rights reserved , Copyright Kirsi Lohtaja